Megoldások
 • rendeles
  2016. február 15.

  Hónap elején/közepén indul az iskolai, óvodai ebédbefizetések körüli frusztráció a Szülők körében. Mikor érkezzek, hogy ne a legnagyobb sort fogjam ki? Már megint elfeledkeztem róla, hogyan pótolhatnám? Tudnak-e visszaadni a nagy címletű bankjegyemből, és egyáltalán: miért csak készpénzzel tudok fizetni?

 • mupa_kep
  2015. június 17.

  Kihívás: A Művészetek Palotája Budapest és Magyarország egyik legmodernebb kulturális intézménye. A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, a Fesztiválszínház és a Ludwig Múzeum komolyzenei, kortárs, jazz, könnyű- és világzenei koncertek, opera és újcirkusz előadások, irodalmi rendezvények és filmvetítések helyszíne. A Müpa fennállásának tízéves évfordulójára készülve korszerűsíttette weboldalát, új hűségprogramot vezetett be és CRM rendszerben konszolidáltatta az ügyféladatok tárolását és kezelését.

 • 2013. február 15.

  Az Intranet egy olyan belső információs portál, amely könnyen kezelhető felületeket biztosít a szervezeti információk, alkalmazások egységes eléréséhez. Egy olyan eszköz, amely felgyorsítja a belső kommunikációt, lehetővé teszi a legfrissebb dokumentumverziók megtalálását, elősegíti a csoportmunkát és integrálja a különböző forrásokból származó, munkavégzéshez szükséges adatokat.

 • 2013. január 31.

  Banki, telekommunikációs, nagyvállalati komplex szoftverek használhatóság alapú felmérése, design tervezés és megvalósítás. Célunk a felhasználó-számítógép interakció javítása által az üzleti hatékonyság jelentős növelése.

 • publikus_cikkek
  2012. július 20.

  A GMF vezetői és munkatársai 2012. június 18-án egy előadássorozat keretében mutatták be az egyetem tanszéki képviselőinek a Webra alapon fejlesztett beszerzési rendszert, melyet a 8 millió forint összértéket meg nem haladó beszerzések lebonyolítására készült.

 • lakohaz_blur
  2012. május 14.

  És nem érik be akármilyen kávéval... • juanita_mug
  2011. szeptember 06.

  Koffein- és játékfüggők nyara a www.kavefarm.hu -n...

   
 • termofold_kavecserjevel
  2011. augusztus 30.

  A Nescafé 2011-es online promóciós Flash játéka a www.kavefarm.hu oldalon szórakoztatva osztott meg alapvető információkat a kávékészítésről. A promócióban a termékek csomagolásán található vonalkódok beküldése, valamint regisztráció után lehetett részt venni.

 • fokep
  2010. május 31.

  21 domain-t kezelő portálmotor, több nyelvű turisztikai tartalom.

 • SZTE főoldal
  2009. december 31.
  Címkefelhő, online fogadóóra, tanrendi kereső (ETR integráció)
 • 2009. december 29.
  Új arculat, gyorskereső,
  beszédes URL, akadálymentesség, 20 000+ cikk
 • Éttermek a terkep.google.hu oldalán
  2009. szeptember 30.
  A Google és a Magyar Turizmus Zrt. munkatársaival együttműködve szeptember 29-én közel 26000 turisztikai szolgáltató adatai hivatalosan is megjelentek a magyar Google Térkép szolgáltatásban.
 • Turisztikai szolgáltatások
  2009. július 31.
  Országszerte közel 25 000 turisztikai szolgáltató adatai a Nemzeti Turisztikai Adatbázisban – új térképes keresési szolgáltatások a Google Maps segítségével.
 • Állatkerti SMS belépőjegy
  2009. július 01.

  Kerülje el a sorbanállást és vegye meg családi belépőjegyét SMS-ben vagy on-line. Új arculat, videólejátszás, SMS vásárlás a Webra 3.0-val...

   

 • KULTSTAT Bejelentkezés2
  2009. április 25.
  A Kulturális Statisztikai Rendszer olyan webes adatkitöltő felület, amely segíti az Országos Statisztikai Adatgyűjtő Programban előírt kötelező kulturális statisztikai adatszolgáltatás gyors, pontos, költséghatékony teljesítését. A rendszer könnyen mérhetővé teszi a kulturális szolgáltatások mennyiségét, minőségét, közönség számára való hozzáférhetőségét, valamint gazdasági hatásait a szolgáltatók oldaláról.
 • 2008. március 21.
  Az Oktatási Hivatal honlapjának (www.oh.gov.hu) tartalmát szintén Webra 3.0 adminisztrációs rendszer kezeli. A Hivatal közoktatási, felsőoktatási, szakképzési, területfejlesztési, ekvivalencia és nyelvvizsgáztatási feladatok ellátására jött létre.
 • 2008. május 21.
  "Lehull a lepel, leesnek az állak, MomentCity kapui nyitva állnak" - invitálja újra látogatóit MomentCity 2. A NESCAFÉ 3in1 és 2in1 termékek népszerűsítésére épült újjá a virtuális város, melynek helyszínei változatlanok, de új szórakozási lehetőségeket nyújtanak.
 • 2008. február 20.
  2007 végén kapott WEBRA 3.0 portálmotort és új designt a Magyar Turizmus Zrt. honlapja. A portál különleges, hiszen sokoldalú és sokféle kereséseket tesz lehetővé az óriási adatmennyiséget tartalmazó turisztikai adatbázisban.
 • 2007. április 25.
  "Virtuális szalag átvágva, cyber pezsgő pukkan, lufi röppen a mátrixba és... MEGNYÍLT! Üdvözlünk a frissen átadott MomentCityben! Váltsd be a 10-es és 20-as NESCAFÉ 3in1 és 2in1 zacskók belső oldalán található kódokat virtuális Babszemekre a pénzváltóban, és játssz, bulizz, vagy indulj az ajándékokért!" - olvasható MomentCity beköszöntőjében.
 • 2007. április 05.
  Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által fenntartott Kulturális portál motorja a WEBRA 3.a tartalomkezelő és portálépítő rendszer. Az oldal különlegessége, hogy teljeskörű információt nyújt a magyarországi kulturális élet eseményeiről.
 • 2007. április 05.
  A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium számára átadásra került a Webra 3.0 alapú elektronikus ügyintézési és munkafolyamat-kezelő rendszer. Az alkalmazás megfelel a KET X. fejezetében és a kapcsolódó rendeletekben foglaltaknak.
  Célja, hogy a Minisztérium ügyfelei az FVM honlapján elhelyezett elektronikus űrlapon keresztül (párbeszédre épülő elektronikus ügyintézés), valamint elektronikus aláírással ellátott e-mail útján (nem párbeszédre épülő elektronikus ügyintézés) kommunikálhassanak a rendszerrel.
 • 2006. július 20.
  A WEBRA angol verziója biztosítja a portálok külföldről történő működtetését és karbantartását; kiváló példa erre a Magyar Turizmus Zrt. skandináv és francia kirendeltségeinek portálja.
 • 2006. március 30.
  Több hónapos fejlesztés eredményeként elkészült az Akadémiai Kiadó egyedi tervezésű, vadonatúj portálja az AITIA Informatikai Rt. WEBRA integrált tartalomkezelő és portálépítő megoldása segítségével. Ez a komplex, multiplatform rendszer rengeteg olyan modullal büszkélkedhet, amelyet a könyvkiadó egyedi kívánságai alapján állítottunk össze.
 • 2006. március 30.
  Pontos és azonnali pénzügyi kimutatás a legmagasabb szinttől kezdve a legrészletesebbig! A jól definiált munkafolyamat követés, a beépített automatikus ellenőrzések, számítások és értesítési rendszer eredményeképpen egy pár perc alatt elsajátítható felhasználóbarát felületen keresztül a minisztérium vezetősége és az egyes területek pénzügyi munkatársai naprakészen tájékozódni tudnak pénzügyi helyzetükről.
 • Tankönyvtár Ábratár
  2006. március 30.
  A Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK) a fejlett informatikai technológiát a saját szolgálatába állítja teljes szövegű tankönyvek esetén is. Ma már elengedhetetlen, hogy a tankönyvek, szakkönyvek, folyóiratok digitális formában, az interneten keresztül elérhetővé váljanak az érdeklődők számára. Ezek felépítése egyszerűvé teszi a mentést, nyomtatást, ilymódon segítve az aktív tanulást.
 • Flottakövetés demo
  2006. március 30.
  A Pannon Flottakövetés szolgáltatás segítségével Ön mindig aktuális információkkal rendelkezhet alkalmazottainak, gépjárműveinek belföldi tartózkodási helyéről. Az előfizetések (SIM kártya) földrajzi pozíciója Interneten és WAP felületen elérhető térképes alkalmazás segítségével kérdezhető le és tekinthető meg. A felhasználók számára egyszerű kezelést tesz lehetővé, szem előt tartva a böngészőfüggetlenséget is.
 • Kártyakapu 3.2
  2005. március 01.

  A Kártyakapu segítségével a diákok chipkártyás diákigazolványukat a számítógépbe helyezve egyszerűen és biztonságos módon jelentkezhetnek be az adott munkaállomásra. A beléptető rendszer a diákigazolványokon kívül a SETEC™ típusú PKI kártyákat is kezeli.

 • 2006. november 20.
  A kiadók és a szakértők munkáját mostantól a WEBRA munkafolyamat kezelő rendszer támogatja és hangolja össze. A törvény által előírt szempontok ellenőrzését szövegbányászati algoritmusok segítik.
 • HIK Foglaltságjelző
  2006. július 20.
  Cégünk fejlesztette és egészíti ki új funkciókkal a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban (HIK) működő foglaltság-jelző rendszert, mely az intézményben használható számítógépek elérhetőségét valós időben, másodperc pontossággal mutatja.
  Webcím: http://www.hik.hu