Referenciák

Támadnak a rokonok!

2012. május 14.

És nem érik be akármilyen kávéval...Újabb színes, szórakoztató és nyereményekben gazdag promóciós oldallal fogadja a játék- és kávéfüggőket a NESCAFÉ a www.tamadnak-a-rokonok.hu címen, ahol a játékosokra 1.000 nyeremény és egy 3 millió forintos bankkártya vár.


A flash és php fejlesztési munkákat, valamint a játékok matematikai működésének tervezését, modellezését, a kapcsolódó statisztikai elemzéseket és a kivitelezést a Webra Kft. munkatársai végezték.


nyitooldal

Nyitókép


Regisztrálj és költözz be a házba, hogy a különböző márkák stílusának megfelelően berendezett lakásokban fogadhasd a bőkezű rokonokat!


lakohaz_blur

Fiatalosan elegáns szobák, tökéletes zöld gyep… Ne aggódj, itt sosem kell rendet raknod,…

 

rokonok_gyutt_blur

…és a rokonok fejenként csak egy bögre kávét kérnek.

 

A játékban ismét NESCAFÉ vonalkódok beküldésével vehetsz részt, melyekért jóváírásra kerülnek a vásárolt termékfajtának megfelelő játékpontok (jelen esetben bögre kávék, melyeket az érkező vendégeidnek elkészíthetsz.

 

halasszoba_blur

Bimm Bamm!


Már meg is érkeztek, de vajon hányan fognak belépni az ajtón? Egy biztos: a ház liftje maximum 6 fő befogadására alkalmas, így ennél több rokonra egy alkalommal nem számíthatsz.


-De mégis, mennyi kávét főzzek?


kavesbogrek_blur

Légy okos és tippeld meg!


Sikeresen megvendégelt rokonaid számát feljegyezzük, sőt jutalmul pontosan ugyanennyi bögre kávét is jóváírunk neked az adott lakásban. Ha bőkezűek az érkezők, még szuper ajándékokat is nyerhetsz. Minél több rokont vendégelsz meg, annál magasabb szintet érhetsz el a képzeletbeli „rokonváró” ranglétrán, így az Albérlő szintről a Nagymama kedvence, vagy akár a Ház ura szintre is előreléphetsz, így növelve esélyeidet a magasabb szintű ajándékok megkaparintására.


rokonok_egyutt_zold_blur

Ha több kévét főztél, mint ahány látogatód jött, újabb rokonokat is beengedhetsz, így még nagyobb az esélyed a nyereményekre.

 

Ha pontosan eltaláltad az érkezők számát, fejenként +1 bögrényivel növekszik a lefőzhető kávéid száma az adott lakásban.

 

nyertem_blur

Hidd el, nyerni könnyebb, mint gondolnád!


De vigyázz, mert ha végül nem jut mindenkinek gőzölgő kávé, akkor a rokonaid csalódottan távoznak.


rontott_jatek_blur

Ne keseredj el, ha éppen nem volt szerencséd, mert röpke 15 perc múlva újabb érkezők kopogtathatnak az ajtódon, akiket újabb adag kávékkal várhatsz.

 

Hogy kipihend a vendéginváziót, a Játékszobában bármikor vendégünk vagy néhány billiárd, vagy darts játékra.

 

funbar_blur

Ez egy igazi játszótér függőknek, függőfotelekkel.


biliard

Hát ez necces lesz, de talán befér…
 

darts_blur

Próbáld ki és célozz jobban :)!


Ha ennyi izgalmas elfoglaltság mellett mégis egyedül éreznéd magad, a Nescafé Shopban sok izgalmas témáról beszélgethetsz a fórumokon. A gondnokságot is elérheted, ha kérdésed lenne a játék menetével, vagy egyéb ügyes bajos dolgokkal kapcsolatban.


forum_blur

A ház még csak most nyitotta meg a kapuit, de itt máris élénk társasági élet folyik!

 

Egy szobával arrébb a szabályokról, az eddig gyűjtött pontokról, nyereményekről eligazítást kaphatsz a ház kedves recepciós hölgyétől.


recepcio_blur

Reméljük, ő sem marad kávé nélkül a fárasztó munkanapja közben.


Ez még nem minden: a NESCAFÉ házban mindig történik valami, mert azon dolgozunk, hogy a lakóinkat a nyeremények és a játék öröme mellett hétről hétre újabb és újabb meglepetésekkel fogadjuk, amelyek felfedezésével még több ajándékra és lefőzhető kávéra tehetnek szert.


Mire vársz, költözz be Te is! Regisztrálj, küldd be a vonalkódjaidat, játssz velünk és nyerj! Arra is biztosan kíváncsi vagy, hová nyílik a Titkos Ajtó…