Megoldások

Jövök MomentCity!

2007. április 25.
"Virtuális szalag átvágva, cyber pezsgő pukkan, lufi röppen a mátrixba és... MEGNYÍLT! Üdvözlünk a frissen átadott MomentCityben! Váltsd be a 10-es és 20-as NESCAFÉ 3in1 és 2in1 zacskók belső oldalán található kódokat virtuális Babszemekre a pénzváltóban, és játssz, bulizz, vagy indulj az ajándékokért!" - olvasható MomentCity beköszöntőjében.
"Virtuális szalag átvágva, cyber pezsgő pukkan, lufi röppen a mátrixba és... MEGNYÍLT!
Üdvözlünk a frissen átadott MomentCityben!
Váltsd be a 10-es és 20-as NESCAFÉ 3in1 és 2in1 zacskók belső oldalán található kódokat virtuális Babszemekre a pénzváltóban, és játssz, bulizz, vagy indulj az ajándékokért! Csak klikkelj az épületekre, és hajrá!
Az információs pultnál további részleteket is megtudhatsz." - olvashatod MomentCity beköszöntőjében.
 
Főutca
 
MomentCity virtuális várost rengeteg óriásplakát hirdeti országszerte. A www.momentcity.hu cím alatt látogatható, XML és Flash alapú Webra 3.0 portál Magyarországon egyedülálló a maga nemében: a Nestlé vezető márkáját, a Nescafé 3in1-t, illetve a Nescafé 2in1-t erősíti egy nyereményjátékokkal egybekötött promóció keretében. A város "lakójává" válni regisztráció útján lehet, a Nescafé 3in1 és 2in1 termék belső oldalán található kódok internetes portálon való beváltásával, illetve SMS-ben való beküldésével. A termékkódokért cserébe virtuális pénzt (Babszemeket) írnak jóvá számunkra MomentCityben, amit virtuális helyszíneken elkölthetünk, vagy valódi ajándékokat nyerhetünk vele. A városba regisztráció nélkül is bekukkanthatunk.
 
Játékbarlang
 
Helyszínek és látványosságok MomentCityben:
 
· Mokka Filmszínház: itt videofilmeket lehet feltölteni, illetve a portál adminisztrációs felületén felvett (akár Youtube) videókat lejátszani, valamint képeslapot küldeni.
· Játékbarlang: rulettel, félkarú rablóval, valamint egyéb logikai és ügyességi játékokkal üthetjük el időnket és költhetjük el vagy sokszorozhatjuk meg virtuális pénzünket, a Babszemeinket.
· A Moment Plázában sorsjegyet válthatunk a hetente megrendezett sorsolásokra, melyeken elektronikai cikkeket, utazást, illetve ruhautalványokat nyerhetünk.
· A Pillanatok Kávéházban üzenhetünk a fórumba, vagy SMS és MMS üzeneteket küldhetünk az üzenőfalra. A jósnő kristálygömbből jósolva ad tanácsot a jövőnkre vonatkozóan.
· A Cream Music Clubban videoklipeket nézhetünk meg és csengőhangokat tölthetünk le Babszemekért cserébe.
 
A portálra látogatók regisztrációkor saját "arcot" készíthetnek maguknak. A profilösszerakás segítségével hajat, szemet, szájat, szakállat, szemüveget stb. választhatnak maguknak. MomentCityben a napszakok és az időjárás is váltakozik: 18 óra után esti városkép fogad minket, sőt időnként az eső is elered.
 
Profilkészítő - arc összeállítása
 
A promóciós portál adminisztrációs felületén történik a felhasználók által beküldött fórumhozzászólások, üzenetek, feltöltött videók moderálása. Nescafé kampányfilmek képeslapképek, valamint YouTube videók feltöltése is lehetséges. A városba regisztráló felhasználók, az ügyfélszolgálatosok, moderátorok és adminisztrátorok adatainak tárolása, valamint jogosultságaik kezelése szintén az adminisztrátori felületen történik. A rendszer a kampány kiértékelését is hatékonyan támogatja: több mint 20 beépített statisztikát készít, valamint a legtöbb tárolt adat és táblázat egy kattintással Excelbe exportálható. A designt (3D, flash animáció, képi világ) teljes egészében az AITIA Design Stúdió (http://ds.aitia.ai) munkatársai készítették. A város főutcájára belépve hallható a promóció főcímdala is.
 
Pillanatok kávéház