Magunkról

Cégünkről és céljainkról

2009. április 03.
Teljesen web alapú megoldások. Ezt tűztük ki célul már az 1990-es években. Az idő során a web sokat változott, fejlődött, de a cél számunkra változatlan maradt. Komplex üzleti folyamatokat, nagy mennyiségű tartalmat kezelünk hatékonyan, gyorsan, megbízhatóan webes környezetben. Mindezt olyan innovatív felhasználói felületek tervezésével tesszük, melyek új szintre emelik a felhasználó-szoftver kommunikációt.
Céginformációk >> 

Cégtörténet

A Webra International Kft. jogelődjeivel együtt 1995 óta, azaz több mint 10 éve van jelen az informatikai piacon. Cégünk a jelenlegi névvel és társasági formájában 2009. szeptember 29-én jött létre az AITIA International Zrt-ből jogutódlásos kiválás formájában annak érdekében, hogy korszerűbb és még dinamikusabb vállalati struktúrával meg tudjunk felelni a rendkívül gyorsan változó piaci környezetnek. Cégünk jogelődeivel együtt sem külföldi, sem belföldi külső befektetést nem vett igénybe eredményei eléréséhez. Munkáinkat csak saját anyagi és szellemi forrásokra támaszkodva valósítottuk meg.

A Webra Tartalom- és Munkafolyamat-kezelő

Megoldásokat nyújtunk üzleti partnereink számára. Ennek érdekében hoztuk létre a Webra rendszert, amely nem csak tartalom- és munkafolyamat-kezelő rendszer, hanem egy olyan alap, amelyre építve könnyen, gyorsan megvalósítjuk partnereink üzleti igényeinek megfelelő szoftvert. A Webra alaprendszere széleskörű funkcionalitással rendelkezik és olyan innovatív, webes adminisztrációs felülettel, amely jelentősen hozzájárul a hatékony, gyors munkavégzéshez.
 
Ne csak akkor keressen bennünket, ha honlapot, portált szeretne, hanem abban az esetben is, ha vállalaton belüli (Intranet) , vagy több földrajzi helyet érintő (Extranet) vagy vállalata és a külvilág (Internet portál-Intranet biztonságos összekötése) kommunikációjával kapcsolatos üzleti problémájára új, hatékony megoldást kíván találni webes alapokon. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb probléma webes környezetben sokkal hatékonyabban oldható meg, mint a hagyományos technológiákkal (kliens-szerver, vastag kliens).
 
A felhasználói felületeket úgy terveztük, hogy szinte azonnal használatba lehessen venni a teljes rendszert mindenféle speciális informatikai tudás nélkül. A más szoftverekben jól bevált, megszokott felhasználási módokat meghagytuk, míg új kihívásokra innovatív megoldásokat alkottunk. A gyorsaság érdekében a legújabb technológiákat kihasználva adatbevitelnél kifinomult keresőtechnológiánk segítségével választási lehetőségeket ajánlunk a felhasználóink figyelmébe.
 
A mesterséges intelligencia területén szövegbányászattal kapcsolatos kutatásokban is részt veszünk és együttműködünk egyetemi kutatócsoportokkal. A kooperáció során megszülető eredményeket a Webra rendszerben és más megoldásainkban is hatékonyan alkalmazzuk. Célunk a gyakorlatban hasznosított, piacképes kutatás-fejlesztési tevékenység megvalósítása. Ennek példája a Webra-ba beépülő egyre nagyobb tudásbázis, mely hatékony segítséget nyújt az adatbevitel ellenőrzésében nem csak szintaktikai szinten (pl. szótövezés, irányítószámok, települések, címek, nevek, összefüggések, stb.).
 
Üzleti megoldásaink, szolgáltatásaink kiterjednek az alábbi területekre:
  • Portál megoldások kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára (10 000+ oldal, 100+ adminisztrátor, 10+ nyelven, több 10 000 napi egyedi látogató)
  • Üzleti folyamatok felmérése, racionalizálása, munkafolyamat-kezelő rendszer telepítése és az alapvető folyamatok felépítése
  • Űrlapok: nagymennyiségű, elektronikus adatgyűjtés akár elektronikus aláírással, időbélyegzéssel
  • Tömeges SMS, MMS feldolgozás, SMS fizetés, banki, nemzetközi fizető rendszerek integrációja (OTP, CIB, BIBIT, PayPal, stb.)
  • Régi honlapok tartalmi migrálása Webra rendszerbe
  • Tanácsadás és oktatás
  • Arculat és használhatóság tervezés
  • Belső vagy külső alkalmazások integrációja (ERP, Active Directory, Google Map, stb.)
  • Interaktív, 3D, flash portálok tervezése (pl. MOMENTCITY, HIK Foglaltságjelző)
  • Webra portálok frissítése, támogatása és üzemeltetése, szerver vagy tárhely biztosítása

Munkatársak

Dolgozóink mind magasan kvalifikált, munkájukra igényes kutatók és fejlesztők. Ezen felül több egyetemistát, doktoranduszt foglalkoztatunk pályázati és egyetemi kooperáción keresztül. A cég vezetője egyetemen is tart vendégelőadásokat. Kulcsfontosságúnak tekintjük, hogy az egyetemi oktatással kooperálva piaci környezetben kamatoztassuk a megszerzett tudást, elért kutatási eredményeket.

Minőségbiztosítás

A WEBRA International Kft. az angol National Quality Assurance (www.nqa.com) ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be, működtet és a szabvány szerinti tanúsítványt megszerezte az alábbi területekre vonatkozóan:

 

· alkalmazott informatikai kutatás és fejlesztés,

· szoftverfejlesztés,

· rendszerintegráció és üzemeltetés,

· rendszertámogatás.

logo01 logo03

Küldetés

Az Webra International Kft. célja olyan nagy szaktudást igénylő fejlesztési tevékenység folytatása, melyben a cég munkatársainak nemzetközi szinten is kiemelkedő szaktudása érvényesülhet. Ennek eredményeképpen a magyar és nemzetközi szoftveripar részére jól használható, stabil, éles felhasználásban is megbízhatóan és hatékonyan működő rendszereket tervezünk és kivitelezünk.
 
Tevékenységünk központjában az ember áll: törekszünk arra, hogy partnereink igényeit az elvártnál is magasabb színvonalon elégítsük ki és megkönnyítsük, hatékonyabbá tegyük munkájukat.
 
Minden alkalmazottunk személyes tudásának legjavával járul hozzá termékeink fejlesztéséhez, cégünk sikeréhez és partnereink megelégedettségéhez. Ezeknek a célkitűzéseknek a megértése és a velük való azonosulás szervezeti kultúránk része.