Termékek
 • 2013. február 15.

  Az Intranet egy olyan belső információs portál, amely könnyen kezelhető felületeket biztosít a szervezeti információk, alkalmazások egységes eléréséhez. Egy olyan eszköz, amely felgyorsítja a belső kommunikációt, lehetővé teszi a legfrissebb dokumentumverziók megtalálását, elősegíti a csoportmunkát és integrálja a különböző forrásokból származó, munkavégzéshez szükséges adatokat.

 • 2010. szeptember 30.

  Feladatok nyomon követése és gyors megoldása: a Webra International Kft. bemutatja Wit projektnyilvántartó és helpdesk szolgáltatását.

 • Webra Tartalomkezelő ikon
  2009. április 03.

  A Webra egy innovatív, nagy mennyiségű adattal is gyorsan működő, teljesen web alapú tartalomkezelő rendszer. Alkalmas mind a kis-, közép- és nagyvállalatok, mind az államigazgatási és oktatási intézmények kiszolgálására. Az adminisztrációs felületek képei megtekinthetők a „Miért Webra?” című cikkben.

 • 2009. április 12.
  Az alábbiakban a leggyakrabban használt Webra modulokat soroljuk fel. Ezen kívül természetesen szívesen készítünk egyedi igényeknek megfelelő modult vagy módosítunk már meglévőt. Külön moduljaink léteznek Intranet csoportmunka támogatásra, valamint belső alkalmazás integrációra. Kérjük forduljon hozzánk bizalommal!
 • Munkafolyamat-kezelő
  2009. április 12.
  Az üzleti folyamatok modellezése, racionalizása, analizálása, felgyorsítása régóta jelent kihívást a vállalatok számára. A Webra Munkafolyamat-kezelő és vele összhangban az Űrlapszerkesztő hatékony eszköz az üzleti folyamatokkal kapcsolatos problémák megoldásában.
 • 2006. március 30.
  Pontos és azonnali pénzügyi kimutatás a legmagasabb szinttől kezdve a legrészletesebbig! A jól definiált munkafolyamat követés, a beépített automatikus ellenőrzések, számítások és értesítési rendszer eredményeképpen egy pár perc alatt elsajátítható felhasználóbarát felületen keresztül a minisztérium vezetősége és az egyes területek pénzügyi munkatársai naprakészen tájékozódni tudnak pénzügyi helyzetükről.