Termékek

Wit: projektmenedzsment mesterfokon

2010. szeptember 30.

Feladatok nyomon követése és gyors megoldása: a Webra International Kft. bemutatja Wit projektnyilvántartó és helpdesk szolgáltatását.

A Webra International Kft., a Webra3 tartalomkezelő rendszer fejlesztője, a mai napon útjára bocsátja a Wit-et (Webra Issue Tracker).


A Wit egy online projektmenedzsment- és munkaidő-nyilvántartó szolgáltatás kis- és középvállalatok részére, valamint telepített verziója nagyobb cégek intranet szolgáltatásának is része lehet. Más Software-as-a-service megoldásokhoz hasonlóan jelentős költségmegtakarítás érhető el vele, telepített szoftverként működő versenytársaival összehasonlítva.

A Wit használata különösen egyszerű: nem kell a számítógépére új szoftvert telepítenie, munkatársai és ügyfelei bárhonnan elérhetik egy webböngészőből. A Wit funkcióinak köre hamarosan mobil szolgáltatásokkal (SMS-értesítésekkel és mobiltelefonra optimalizált megjelenéssel) is bővül.

A Wit működése

A Wit felhasználói lehetnek ügyfelek, projektvezetők és feladatmegoldók, valamint a telefonos ügyfélszolgálatok munkatársai, akik az ügyfelekkel történő beszélgetés közben rögzíthetik és adminisztrálhatják a bejelentett feladatokat. A rendszer minden szereplőjének munkáját segíti az egyszerű felhasználói felület, a gyors keresés, a vezérlőpultként áttekinthető kezdőoldal, a fejlett jelentéskészítő eszközök és a feladatok egyszerű osztályozása típus vagy prioritás szerint.

A Wit-ben a feladat a munkafolyamat alapeleme: egy telefonhívással vagy e-mail-ben érkezett probléma, feladat rögzítésekor új feladat jön létre, amely a webes felületen frissíthető, kiosztható, megoldható. Maguk az ügyfelek is bejelenthetik problémáikat, a projektmenedzserek pedig megoldhatják vagy más szereplőkre delegálhatják a feladatokat.

A szolgáltatás fontosabb elemei:
* Önkiszolgáló helpdesk a végfelhasználók részére
* E-mail integráció, értesítések és kommentek e-mail-ben
* A megoldott feladatok tudásbázisba gyűjtése
* A munkaidő egyszerű rögzítése és nyomon követése
* E-mail és SMS értesítések a feladatok bármely változásáról
* Fájl csatolmányok (képernyőképek, dokumentumok) csatolása a feladathoz

A szolgáltatás árazása

A Wit a kis-, közepes és nagyméretű cégek részére, igényeiknek megfelelően több előfizetési lehetőséget kínál, havonta 16-160 USD között. Más SaaS termékekhez hasonlóan a Wit is havidíjas ("pay-as-you-go") szolgáltatás, szerződéskötési vagy felmondási díjak, vagy más rejtett költségek nélkül.
 
Látogassa meg a http://www.webrait.com/ oldalt és tesztelje Ön is a Wit projektmenedzsment rendszert, 30 napos ingyenes próbaidővel. Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@webrait.com.