Referenciák

Tartalmában is megújult az OKM portálja

2006. augusztus 21.
Kormányzati ajánlások és jogszabályok figyelembevételével hivatalosan hétfőn, augusztus 21.-én indult el az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapja.
Kormányzati ajánlások és jogszabályok figyelembevételével hivatalosan hétfőn - augusztus 21. - indult el az Oktatási és Kulturális Minisztérium új honlapja. Az átállítást a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (NKÖM) minisztériumi anyagainak, valamint a korábbi OM portálhoz tartozó több mint 7000 cikk és 15000 csatolt dokumentum teljes migrációja előzte meg. Strukturális átalakítások történtek a honlap áttekinthetőbbé tétele érdekében. A Doktori Adatbázis (http://phd.om.hu) új designnal jelentkezik, más speciális rendszerekkel együtt. Egyúttal érdekesség, a kezdőlap kiemelt híreihez tartozó képek az egér mozgatásának hatására változnak.
 
Továbbra is szolgáltatás maradt a korábbi OM oldal két RSS hírcsatornája. A "Hírek" csatorna segítségével az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapjának legfrissebb hírei, a "Pályázat" csatornával pedig az aktuális oktatási, nemzetközi és kulturális pályázatok érhetőek el XML-formátumban.
 
A vakok és gyengénlátók számára is elérhető portál grafikai arculatát az AITIA Design Studio készítette.
 
Új honlapcím: www.okm.gov.hu