Referenciák

A kutatás-fejlesztés és innováció szolgálatában

2018. június 22.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal új arculatát a MelkwegDigital víziója és tervei alapján valósítottuk meg. A portál letisztult, mobileszközre optimalizált arculattal várja a pályázókat, a magyar tudományos élet képviselőit, feltalálóit és felfedezőit.

A nyitóoldalon naponta más és más, új hero animáció mutatja be korunk sikeres magyar vállalkozóinak, tudósainak, kutatóinak eredményeit és munkáját. A nemzetközi mezőnyben is versenyképes vívmányokról egy kattintással tájékozódhatnak az olvasók.


hero_banner_hun


A főmenü két főbb lapfülre osztódik: a Pályázóknak szekció a pályázatokkal kapcsolatos tartalmakat rendszerezi, a Hivatalról szekció pedig az intézmény működésével és felépítésével kapcsolatos információkat teszi elérhetővé.


hivatalrol_hun


További kattintás nélkül ugyanitt elérhető egy összetett kereső, mely választható tartalomtípusokban és sokoldalú, testre szabható feltételrendszer alapján mutatja a találatokat. Lejjebb görgetve a hamarosan záródó pályázatok, ígéretek projekt célok, legeredményesebb projektek, és eseménynaptár kapott helyet.


kereses_es_hirek_hun


A Pályázatok főelosztó oldal a pályázati felhívásokat célok és források szerint elosztva, körív grafikonnal vizualizálva rendszerezi. Az egyes célok és források egér-fölévitelre kiemelik a grafikon megfelelő részét. Megtalálható itt a legújabb pályázatok listája, a támogatott projektek eredményhirdetése, a legeredményesebb projektek és a legfrissebb pályázati hírek.


palyazatok


Az Aktuális pályázati felhívások listája rendezhető, sok szempont szerint szűrhető és lapozható listában mutatja típus szerint az éppen folyamatban lévő pályázatokat.


aktualis_felhivasok_hun


Az egyes pályázati felhívások adatlapján leírás, nyitható-csukható tartalmi elemek és időarányosan mozgó, piktogramos folyamatábra segítenek a pályázat ütemezésének és státuszának nyomon követésében. A pályázatban történt változásokról – email cím megadása esetén a rendszer automatikus értesítést küld. A pályázati archívumban megtekinthetők a korábbi pályázatok adatai is.


felhivas_oldal_hun


Az esettanulmányok számára külön fejezetekbe rendszerezhető tartalmi elem típust készítettünk. A fejezetek tartalma alapállapotban zárt, csak felhasználói interakcióra nyílnak ki és jelenítik meg a bennük lévő modultípust.


esettanulmany_hun


A Hivatali események teljes értékű hírként megjelenítve, regisztrációs űrlappal kibővítve állnak rendelkezésre.


esemeny_reg_hun


A médiatárban vegyesen, de sokoldalúan szűrhető módon szerepelnek sajtóközlemények, képgalériák, videófelvételek és hanganyagok – előnézeti képpel ellátva.

A fogalomtárban összesítve találhatók meg a Hivatal által fontosnak tartott, pályázati terminológiához kapcsolódó kifejezések, ABC sorrendbe szedve, nyitható, csukható panelekbe rendezve.


fogalomtar_hun


Az online időpontfoglaló felület segítségével megelőzhető a Hivatalban töltött várakozás, és az ügyintézők is jobban felkészülhetnek az adott ügyfél számára szükséges dokumentumokkal.

A teljes hivatali honlap elérhető angol változatban is – minden tartalmát és funkcióját beleértve.