Referenciák

Friss portállal, új lendülettel nyitja az őszi szemesztert a Dunaújvárosi Főiskola

2011. augusztus 30.

A folyamatosan fejlődő kampusz diákjait júliustól fiatalos, elegáns színvilágú, rendezett oldal várja a www.duf.hu címen.

 

A kezdőlapon diavetítésként jelennek meg az intézmény és a hallgatói élet mozgalmas fotókkal ábrázolt hírei, helyet adva maguk mellett mindazon témáknak, amikért a diákok ide látogatnak: információ felvett és felvételiző hallgatóknak, képzések leírása, tanulmányi tájékoztató, konferencia-leírások, végül az intézmény friss hírei, története, szervezeti felépítése, földrajzi és egyéb elérhetőségei.


duf_fooldal
www.duf.hu - főoldal

 


Az aloldalakra továbblépve címkefelhő, programnaptár, RSS, legnépszerűbb cikkek - és hasznos linkek gyűjteménye segíti a keresett tartalomhoz való gyors navigációt. Minden szöveges hír végén megtalálhatók a Magyarországon legnépszerűbb közösségi oldalak (Facebook Twitter, IWIW) logói, így a létogatók egy kattintással megoszthatják ismerőseikkel az olvasottakat.


duf_aloldal
www.duf.hu - aloldal

 


Az oktatókkal való kommunikációhoz hozzájárul az integrált telefonkönyv modul, melyben a főiskola saját adatbázisában tárolt oktatói adatai láthatók napi szintű, automatizált frissítéssel.


duf_telefonkonyv_adatlap_kcs
Telefonkönyv - oktatói adatlap

 


A honlap szerkesztői a külföldi diákokról sem feledkeztek meg: a számukra fontos tudnivalók angol, orosz és kínai nyelven is elérhetők. A nagykontrasztú változat a látási nehézségekkel élőknek is alternatívát nyújt.

 

duf_kinai

Egy kínai aloldal


A kampusz főépületében a közeljövőben egy érintőképernyős, virtuális asszisztenssel kommunikáló információs kioszk is helyet kap, melyen a hallgatók az alapvető tudnivalók elérése mellett tájékozódhatnak a különböző épületekben megtartott előadások idejéről, helyéről, valamint az előadókról.


A kioszk teljes tartalma – ahogyan a weboldal is – a Webra 3.0 adminisztrációs rendszerrel kezelhető.