Információ

adatvédelem

2008. november 12.
 
Az Webra International Kft. Webra honlapjának (http://www.webra.hu) szerkesztősége elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett. A honlap szolgáltatásainak felhasználása során birtokunkba jutott személyes adatokat 1992. évi LXIII (Avtv) törvénynek és az adatvédelmi országgyűlési biztos állásfoglalásainak megfelelően kezeljük.
Portálunk tartalmai a személyes adatok megadása nélkül megtekinthetők, azonban néhány szolgáltatásunk használatához szükséges bizonyos adatok megadása. A szolgáltatások által bekért adatok körét minimálisra csökkentettük és azokat kizárólag a szolgáltatás teljesítése érdekében használjuk fel. A tudomásunkra jutott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve ha a jogszabályok erre köteleznek bennünket.
 
A nem szándékosan tudomásunkra jutott személyes adatokat töröljük és nem adjuk tovább.
 
A felhasználói adatokat csak statisztikai feldolgozás után, anonimizálva, nem visszafejthetően hozzuk nyilvánosságra.
 
Mindent megteszünk a tudomásunkra jutott személyes adatainak védelme érdekében, hogy megvédjük azokat az illetéktelen eltulajdonítástól.
 
A honlap látogatása során automatikusan az alábbi adatokat rögzítjük látogatóinkról:
  • IP cím,
  • látogatás időpontja,
  • látogatott oldalak,
  • URL,
  • böngészőprogram neve.
 
A fenti adatokat cégünk kizárólag a honlap tartalmával és szolgáltatásaival kapcsolatos elemzésekhez, statisztikai információk képzéséhez használja fel.
 
A honlap más, külső portálokra, weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Az Webra International Kft. semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.